Ondernemers steunen Shahdol  


Eind 2015 heeft het bedrijf Total Test and Measurement Supporteen schenking gedaan voor de aanschaf van een gloednieuwe tractor. De tractor is inmiddels gekocht en het is wachten op het transport naar Shahdol. Het is fantastisch dat de oude vervangen kan worden zodat het land weer bewerkt kan worden en de boer tussendoor geen reparaties uit hoeft te voeren. Deze tractor heeft meer capaciteit en kan dus ook veel meer werk verzetten, ideaal natuurlijk. Zodra de tractor gearriveerd is, zullen we een foto sturen met een hele trotse eigenaar en blije boer.

Ook de 2e waterput is ondertussen gerealiseerd, met geld geschonken door yogaschool DevaDeva. Naast de waterput die bij de school staat is er nu ook een watervoorziening tussen de boerderij en de koeienstal. Voor de bewerking van het land en de verzorging van de koeien is dit ideaal.

We zijn erg blij dat deze projecten gerealiseerd zijn en danken de ondernemers hiervoor hartelijk. Daarnaast danken we natuurlijk alle andere donateurs die een bijdrage leveren aan een goede leer- en leefomgeving voor de kinderen van Shahdol.

 

 

 

 

Ben jij of ken jij iemand die op deze manier Shahdol ook zou willen steunen?

Stuur dan een e-mail naar: info@shahdol.nl